Nachrichten
Dutch Veal Tasting Event in Tokyo
A Dutch veal tasting event was held at the Dutch embassy in Tokyo today at the invitation of ambassador Mr. Radinck J. van Vollenhoven in cooperation with the world market leader in veal, the VanDrie Group and Scelta Mushrooms. Both companies will participate in the... Mehr
Top chef Huub Oudshoorn in the Dutch Culinary House Sirha
Top chef Huub Oudshoorn in The Dutch Culinary House Sirha. Demonstration with veal tongue, sweetbread and sirloin. Mehr
Fair Sirha starts
The fair Sirha in Lyon is in full swing. The VanDrie Group is present with a stand. The fair takes place from 24 to 28 January in Eurexpo Lyon. In 2013 the fair was visited by 185,500 professionals looking for new trends. Mehr
Garantie durch Integration
Alle Unternehmen innerhalb der VanDrie Group fühlen sich zu 100% für die optimale Qualität des zu liefernden Produktes verantwortlich. Das gilt für die Viehhalter, die Kälberfutterproduzenten und die fleischverarbeitenden Betriebe. Um dem Endverbraucher diese Garantie bieten zu... Mehr
VanDrie Group joined State visit to Japan and South Korea
The Japanese Government has invited King Willem-Alexander and Queen Maxima for a State visit to Japan from October 29th to 31st 2014. After that visit the delegation traveled to South Korea. On behalf of the VanDrie Group, Mr Henny Swinkels... Mehr
Schils Oxi Plus
Schils BV stellt das “Schils Oxi Plus” Konzept in Milchaustauschern für Kälber weltweit auf der „Eurotier 2014“ vor. Mehr
Schils BV führt “Schils Omega Plus” in Kälbermilch ein
Während der EuroTier 2012 führt Schils ein neues Konzept für Kälber ein: “Schils Omega Plus”. Durch die Anwendung einer neuen Technologie ist es möglich die Vorteile von pflanzlichen Omega-3 Fettsäuren auch in der Kälbermilch anzuwenden. Mehr