Nachrichten

02-03-15

Dutch Veal Tasting Event in Tokyo

A Dutch veal tasting event was held at the Dutch embassy in Tokyo today at the invitation of ambassador Mr. Radinck J. van Vollenhoven in cooperation with the world market leader in veal, the VanDrie Group and Scelta Mushrooms. Both companies will participate in the... Mehr


27-02-15

Top chef Huub Oudshoorn in the Dutch Culinary House Sirha

Top chef Huub Oudshoorn in The Dutch Culinary House Sirha. Demonstration with veal tongue, sweetbread and sirloin. Mehr


24-01-15

Fair Sirha starts

The fair Sirha in Lyon is in full swing. The VanDrie Group is present with a stand. The fair takes place from 24 to 28 January in Eurexpo Lyon. In 2013 the fair was visited by 185,500 professionals looking for new trends.  Mehr


13-04-15

Garantie durch Integration

Alle Unternehmen innerhalb der VanDrie Group fühlen sich zu 100% für die optimale Qualität des zu liefernden Produktes verantwortlich. Das gilt für die Viehhalter, die Kälberfutterproduzenten und die fleischverarbeitenden Betriebe. Um dem Endverbraucher diese Garantie bieten zu... Mehr


01-11-14

VanDrie Group joined State visit to Japan and South Korea

The Japanese Government has invited King Willem-Alexander and Queen Maxima for a State visit to Japan from October 29th to 31st 2014. After that visit the delegation traveled to South Korea. On behalf of the VanDrie Group, Mr Henny Swinkels... Mehr


31-10-14

Schils Oxi Plus

Schils BV stellt das “Schils Oxi Plus” Konzept in Milchaustauschern für Kälber weltweit auf der „Eurotier 2014“ vor.  Mehr


31-10-12

Schils BV führt “Schils Omega Plus” in Kälbermilch ein

Während der EuroTier 2012 führt Schils ein neues Konzept für Kälber ein: “Schils Omega Plus”. Durch die Anwendung einer neuen Technologie ist es möglich die Vorteile von pflanzlichen Omega-3 Fettsäuren auch in der Kälbermilch anzuwenden. Mehr


51 - 57 / 57

«

1

2

3

  • Diese Website verwendet Cookies
  • Verstecke diese Benachrichtigung